Integraatiot

Yhdessä asiakkaidemme kanssa valitsemme sopivat ja lisäarvoa tuottavat kumppanit ja toteutamme laadukkaat integraatiot. Avoin rajapintamme tarjoaa eri sovelluksille mahdollisuuden täydentää AI Commerce verkkokauppaa ja tehostaa asiakkaitamme kasvua. AI Commerce tarjoaa headless-verkkokauppa-alustan avoimella API:lla, joka tukee nopeaa ja esteetöntä tiedonsiirtoa.

 Open API

Avoin integraatiorajapinta(API) on vaatimus, josta verkkokauppiaat eivät voi tinkiä. Integroi verkkokauppaan yrityksesi jo käyttämät järjestelmät, ilman rajoituksia.

Kumppanit

Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa valinneet huolellisesti kumppaneita ja integraatioita, täydentämään AI Commerce verkkokauppa-alustaa.

Valmiit integraatiot

Alustastamme löytyy lukuisia valmiita integraatioita sovelluksiin ja palveluihin, kuten ERP-järjestelmät, varastohallintaohjelmistot ja maksupalvelut.

Valmiit integraatiot

Alla on mainittu joitakin käytettävissä olevista valmiista rajapinnoista. Lisäksi Open API:n avulla voidaan luoda yhteyksiä mihin tahansa järjestelmään, joka tarjoaa rajapinnan. Tämä joustavuus mahdollistaa laajan kirjon integraatioita, tukien verkkokaupan kasvua ja innovatiivisuutta.

Lista ei ole täydellinen ja jos kaipaat tiettyä integraatiota, ota yhteyttä ja kysy - se saattaa olla jo toteutettuna.
Ota yhteyttä
AI Commerce Open API