Asiakaskokemus

Lisää promobanneri tuotekategoriaan

Lisää promobanneri tuotekategoriaan

Promobanneri tuo visuaalisen mainosominaisuuden saumattomasti tuotekategorian joukkoon. Bannerilla voit tuoda esille ajankohtaiset kampanjat ja erikoistarjoukset. Käyttämällä tätä innovatiivista työkalua, voit helposti lisätä näkyvyyttä esimerkiksi pidennetyille maksuajoille, kanta-asiakasohjelmille tai nostaa esiin valikoituja tuoteryhmiä. Voit optimoida kampanjasi tehokkuuden hyödyntämällä Promobannerin joustavaa luonnetta – muokkaa CTA painikkeita ja linkkejä tarpeesi mukaan tai jätä ne pois luodaksesi yksinkertaisemman visuaalisen viestin.

 

Kuinka promobanneri parantaa käyttäjäkokemusta?

Käyttäjäkokemuksen keskiössä on helppous ja mukautuvuus. Promobanneri voidaan hallita suoraan tuotekategorioiden hallinnan yhteydessä, mahdollistaen nopeat päivitykset ja tarjoamalla sinulle täyden kontrollin mainoskampanjoidesi yli. Sen käyttöönotto on vaivatonta: lataa kuva ja syötä teksti sekä kohdesivu jolloin ominaisuus aktivoituu automaattisesti, tuoden mainoksesi asiakkaiden ulottuville.

SEO hyödyt Promobannerille

Kun optimoit Promobannerisi sisällön avainsanoilla, kuten "alennusmyynnit", "vip-asiakastarjoukset", tai "uusimmat tuotekokoelmat", autat asiakkaitasi löytämään etsimänsä – ja samalla nostat verkkokauppasi sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla. Tämä SEO-arvon lisääminen on kriittistä digitaalisen näkyvyytesi kannalta, mikä johtaa suurempaan liikenteeseen ja parempiin konversioihin.

Kysyttävää? Meidän asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua!

Lue seuraavaksi

Upselling - Tarjoa täydentäviä tuotteita ostokorissa
Räätälöidyt B2B-hinnoittelumallit – Lisää joustavuutta ja tehokkuutta yritysmyyntiin