Julkaisut

Tällä sivulla haluamme tuoda esiin joitain julkisesti tiedotettavia päivityksiä, joita olemme toteuttaneet OrtePHP-verkkokaupassamme. Panostamme jatkuvasti uusien ominaisuuksien kehittämiseen, suorituskyvyn parantamiseen ja käyttökokemuksen optimointiin, jotta voimme tarjota sinulle entistä paremman verkkokauppakokemuksen.

 

SPA (Single-Page-Application)

Uudistimme verkkokauppa-alustamme arkkitehtuurin käyttämään uusinta ja nopeinta teknologiaa.

OrtePHP Commerce Cloud verkkokauppa-alusta on reaktiivinen SPA (Single-Page-Application). Modernin teknologian ansioista latausajat isommillekkin verkkokaupoille ovat alle 1s.

Commerce Cloud verkkokauppa-alustaan on vuosien saatossa rakennettu satoja komponentteja, integraatioita ja hyväksi havaittuja ominaisuuksia, joiden ansiosta voit luoda täysin ainutlaatuisia kokemuksia, jotka on räätälöity perustuen yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin ja tavoitteisiin. Räätälöidyn ja yksilöllisen verkkokaupan käyttöönotto ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 

Dynaamisten mainosten luomisen TikTokissa

Tämä uusi ominaisuus mahdollistaa kauppiaillemme dynaamisten mainosten luomisen TikTokissa, joka on tällä hetkellä suosittu sosiaalisen median alusta.

TikTok Event API -ratkaisumme avulla voimme välittää vierailijoiden tietoja TikTokin mainosalgoritmeille. Tämä auttaa meitä kohdentamaan mainoksia älykkäästi ja tarjoamaan käyttäjillemme mielenkiintoisia sisältöjä.

 

Tilausten massatulostus priorisoi ulkomaan tilaukset

Jatkossa tilausten massatulostus tulostaa ensimmäisessä ajossa vain käsittelyä odottavat ulkomaan tilaukset. Seuraava ajo tulostaa kotimaan tilaukset. Ulkomaan ja kotimaan tilausten erottelu koneellisesti nopeuttaa ja selkeyttää tilausten käsittelyprosessia.

 

Laaja päivitys - Page Builder

Työkalun avulla on erittäin helppoa luoda uusi sivu ja sille sisältö WYWSIWYG -editorilla. Työkalu on kätevä esimerkiksi SEO -artikkeleiden laatimiseen, ja myös tietosivujen sisällöt kääntyvät kaikille valituille kielille automaattisesti.

 

Lisää asiakkaalle kaupanpäällinen

Luo asiakkaalle tilauksen yhteyteen kaupanpäällinen, kuten mikä tahansa tuote, jonka haluat antaa asiakkaalle ilmaiseksi valitsemillasi ehdoilla.Uuden verkkotunnuksen ja kieliversion luominen suoritetaan tekoälyllä

AI -tekoäly kääntää autonomisesti verkkokaupan frontin sisällön täysimittaisesti kohdekielelle, kun haluttu kieli lisätään sivulle. Mitään muuta konfigurointia ei enää tarvita sillä prosessi on täysin automatisoitu tekoälylle.

Paikallisen freelancerin oikoluettua tekstit on sivusto 100% lokalisoitu ja valmis kilpailemaan paikallisesta näkyvyydestä kohdekielen orgaanisissa hauissa Googlessa.

 

OrtePHP integroituu Shipitin kanssa

Rajapinnan avulla saat valmiiksi kilpailutetut edulliset rahtivaihtoehdot käyttöösi. Lisäksi kaikki osoitekortit tulostuu kaupan hallinnasta yhdellä klikkauksella ulkomaan tullauslomakkeita myöten. Shipitissä voit käyttää myös opia sopimuksia, mikäli olet neuvotellut kuriirin kanssa heitä edullisemmat rahtihinnat. 

 

Uusi Paytrailin rajapinta ja uusittu kassa

Paytrailin ostettua Checkout Finlandin päätyivät he käyttämään Checkoutin rakentamaa maksurajapintaa. Vanha rajapinta lopettaa toimintansa kesäkuuhun 2022 mennessä. Kauppaan rakennettin tuki uudelle rajapinnalle, ja sen myötä uusittiin kassan ja ostoprosessiin liittyvät koodit laajamittaisesti. Uudet koodit ovat aiempia yksinkertaisempia, vakaampia ja dynaamisempia. Myös ulkoasu sai merkittävän päivityksen (UI) sekä käyttöliittymä (UIX) uusittiin laaja-alaisesti. Uusittu UIX auttaa asiakasta ostaan entistä vaivattomammin.

 

SEO-päivityksiä 

Fontti-ikoneista on luovuttu Googlen suositusten mukaisesti ja tilalle on tullut SVG-ikonit.

 

Dynaamiset alennukset etusivulle

Etusivulle on saatavissa dynaamisesti myös alennuksessa olevat tuotteet. 

 

OrtePHP Live Chat saatavilla

Koska latausaika on yksi merkittävimmistä, ellei merkittävin yksittäinen muuttuja SEO kannalta, on tärkeää saada latausaika mahdollisimman lyhyeksi. OrtePHP Live Chat ei hidasta sivuja lainkaan, koska HTML on aktivoimattomana alle 1 kilotavun verran. 🚀 Vertailun vuoksi Zendeskin Live Chat on noin 475 kilotavua.