Asiakaskokemus

Yhteisselaus (co-browsing) - Paranna asiakaskokemusta reaaliaikaisella tuella

Yhteisselaus (co-browsing) - Paranna asiakaskokemusta reaaliaikaisella tuella

AI Commerce -verkkokauppa-alustalle on nyt saatavilla innovatiivinen yhteisselaus- eli co-browsing-työkalu, joka mullistaa asiakastuen ja parantaa ostokokemusta. Yhteisselaus mahdollistaa asiakaspalvelijan ja asiakkaan selaamisen verkkokaupan sivuilla reaaliaikaisesti yhdessä, mikä tekee ongelmanratkaisusta ja opastuksesta nopeampaa ja tehokkaampaa.

Mitä on yhteisselaus?

Yhteisselaus (co-browsing) tarkoittaa tekniikkaa, jossa asiakaspalvelija voi nähdä asiakkaan verkkoselaimen näkymän ja navigoida yhdessä heidän kanssaan. Tämä tapahtuu ilman tarvetta lisäosille tai ohjelmiston asennuksille, mikä tekee prosessista sujuvan ja vaivattoman molemmille osapuolille.

Yhteisselaus-työkalun hyödyt

Parempi asiakaskokemus

Reaaliaikainen tuki: Asiakkaat saavat välitöntä apua ostokokemuksensa aikana. Asiakaspalvelija voi ohjata heitä navigoimaan sivustolla, täyttämään lomakkeita tai löytämään etsimänsä tuotteet.

Henkilökohtainen palvelu: Yhteisselaus mahdollistaa henkilökohtaisen opastuksen, joka parantaa asiakastyytyväisyyttä ja luottamusta.

Tehokkaampi ongelmanratkaisu

Nopea ratkaisu: Asiakaspalvelija voi nähdä tarkalleen, missä asiakas kohtaa ongelmia, ja tarjota välittömiä ratkaisuja. Tämä vähentää väärinymmärryksiä ja lyhentää ongelmanratkaisuaikaa.

Tarkka ohjeistus: Sen sijaan, että asiakas yrittäisi selittää ongelmaansa, asiakaspalvelija näkee tilanteen itse ja voi antaa täsmällisiä ohjeita.

Lisääntynyt myynti

Ostoprosessin ohjaus: Asiakaspalvelijat voivat auttaa asiakkaita läpi ostoprosessin, poistaa esteitä ja vastata kysymyksiin reaaliajassa. Tämä vähentää hylättyjä ostoskoreja ja lisää konversioita.

Räätälöity tuote-esittely: Yhteisselaus mahdollistaa tuotteiden esittelyn ja vertailun asiakkaan tarpeiden mukaisesti, mikä voi johtaa lisämyyntiin ja tyytyväisempiin asiakkaisiin.

Parannettu tietoturva

Turvallinen istunto: Yhteisselaus-työkalu on suunniteltu siten, että asiakkaan yksityisyys ja tietoturva ovat etusijalla. Asiakaspalvelija näkee vain sen, mitä asiakas haluaa jakaa, ja kaikki istunnot ovat suojattuja.

Ei lisäosia: Työkalu toimii suoraan selaimessa ilman tarvetta asentaa lisäosia, mikä vähentää tietoturvariskejä ja teknisiä ongelmia.

AI Commerce -verkkokauppa-alustan yhteisselaus-työkalu on tehokas tapa parantaa asiakaskokemusta, tehostaa ongelmanratkaisua ja lisätä myyntiä. Ota yhteisselaus käyttöön jo tänään ja tarjoa asiakkailesi ainutlaatuinen, henkilökohtainen ostokokemus, joka erottuu edukseen kilpailijoista.

Continue reading

Laajennetut konversiot – Uudet työkalut entistä tarkempaan mittaamiseen
Laaja käyttäjätunnusten hallinta - Paranna verkkokauppasi operatiivista tehokkuutta