Markkinointi

Uusi parannus verkkokaupassa - PWA-mobiilisovellus nyt käytössä!

Uusi parannus verkkokaupassa - PWA-mobiilisovellus nyt käytössä!

AI Commerce Cloud verkkokauppa on nyt saatavilla myös PWA:na, eli Progressiivisena Web-sovelluksena. PWA yhdistää parhaat puolet perinteisistä verkkosivuista ja mobiilisovelluksista tarjoten loppuasiakkaille entistäkin sujuvamman ostoskokemuksen.

PWA:n hyödyt:

  • Lähetä Push-ilmoituksia suoraan asiakkaan puhelimeen WhatsApp viestien tai Facebook ilmoitusten tavoin. Erotut kilpailijoista personoiduilla viesteillä, jotka eivät huku sähköpostin tarjoukset kansioon.
  • Asiakas voi lisätä sovelluksen älypuhelimen kotinäytölle yksinkertaisesti selaimen kautta, ilman tarvetta latauksille App Storesta tai Google Play -kaupasta. Lisäksi päivitykset tapahtuvat automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia manuaalisista päivityksistä.
  • PWA-sovellukset vievät vähemmän tilaa laitteellasi verrattuna perinteisiin mobiilisovelluksiin.
  • PWA mahdollistaa personoidun käyttökokemuksen ja voit tarjota asiakkaalle juuri niitä sisältöjä ja tarjouksia, jotka kiinnostavat asiakkaitasi eniten.
  • PWA toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla ja laitteilla, oli käytössäsi sitten iOS, Android, Windows tai muu käyttöjärjestelmä.
  • PWA-sovellukset latautuvat nopeasti ja toimivat offline-tilassa, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat selata ja tehdä ostoksia myös heikossa verkkoyhteydessä.

Päivitys tekee loppuasiakkaiden ostoskokemuksesta entistäkin paremman ja vie AI Commerce Cloud verkkokauppiaiden konversion uudelle tasolle! 

Lue seuraavaksi

Aicommerce tuotekuvat
Ai-commerce Faq