Asiakaskokemus

Uusi edistyneempi tarjouspyyntöjen hallintatyökalu

Uusi edistyneempi tarjouspyyntöjen hallintatyökalu

Tämä ominaisuus mahdollistaa asiakkaalle useamman tuotteen lisäämisen suoraan tarjouskoriin. Tämä innovatiivinen toiminto tarjoaa kauppiaalle joustavuutta ja mahdollistaa tehokkaan tarjoushallinnan sekä asiakaskokemuksen parantamisen.

Toiminnallisuuden ominaisuudet:

  1. Asiakkaat voivat lisätä tuotteita ostoskoriin tarjouspyyntönä. Tämä antaa asiakkaalle mahdollisuuden neuvotella hinnoista tai muista tarjouspyynnön yksityiskohdista ennen varsinaista ostotapahtumaa.

  2. Tarjousten hallinta backendissä: Kauppias voi käsitellä ja hyväksyä tarjouksia helppokäyttöisen työkalun avulla verkkokaupan backendissä. Tämä tarjoaa kauppiaalle täyden hallinnan tarjouspyyntöihin vastaamiseen.

  3. Tuotteiden hinnoittelun muokkaus: Kauppias voi muokata tuotteiden hintoja vastauksena tarjouspyyntöihin, jotta ne sopivat paremmin asiakkaan tarpeisiin.

  4. Sähköposti-ilmoitukset: Kauppias voi lähettää asiakkaille ilmoituksia tarjousten hyväksymisestä tai muutoksista sähköpostitse tarjouspyyntöön liittyen.

  5. Kassalle johtava linkki: Asiakkaalle lähetetään linkki suoraan kassalle, josta hän voi valita haluamansa toimitustavan ja tehdä lopullisen ostoksen tarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Kuva: https://bilderi.fi/Tarjouspyyntö

Hyödyt verkkokauppiaalle:

  • Asiakastyytyväisyys: Tarjouspyynnön integrointi parantaa asiakaskokemusta mahdollistamalla vuorovaikutuksen ennen lopullista ostopäätöstä.
  • Joustavuus hinnoittelussa: Kauppias voi mukauttaa hintoja vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita tarjouspyynnön perusteella.
  • Tehokas hallinta: Backend-työkalun avulla kauppias voi tehokkaasti hallinnoida ja reagoida tarjouspyyntöihin yhdessä paikassa.
  • Nopea kommunikaatio: Sähköposti-ilmoitukset ja suora linkki kassalle mahdollistavat nopean ja sujuvan viestinnän asiakkaan kanssa.

Tämä uusi toiminnallisuus tarjoaa merkittävän edun verkkokauppiaille parantaen asiakaspalvelua ja mahdollistaen joustavamman hinnoittelun tarjouspyyntöjen kautta. 

 

Lue seuraavaksi

Ai-commerce favicon
Rajattomat tuoteoptiot ja niiden hyödyntäminen verkkokaupassa