B2B

Tukkuverkkokaupan toiminnot Finndetectorilla

Kuvassa tukkukauppa verkkokauppa AI Commerce

Finndetector on Suomen suurin metallinpaljastimien erikoistukkuliike. Yritys toimii vain verkkokaupan kautta, palvellen Suomen suurimpia jälleenmyyjiä sekä toimittaen harrastajien ja ammattilaisten metallinpaljastimet ja -ilmaisimet, kaapelinhakulaitteet, magneettilokaattorit ja supermagneetit lisävarusteineen yli 10 vuoden kokemuksella.

Finndetector hyödyntää AI Commercen tarjoamia innovatiivisia toimintoja vastatakseen tukkukaupan erityistarpeisiin. Tässä on esimerkki siitä, miten AI Commercen ratkaisut ovat auttaneet Finndetectoria tehostamaan toimintaansa ja parantamaan asiakaskokemusta.

 

Haasteet ja tarpeet

Finndetector tarvitsi verkkokaupparatkaisun, joka pystyy käsittelemään suuria tilausmääriä ja tarjoamaan räätälöityjä palveluita eri asiakasryhmille. Erityisesti tukkukaupassa on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakaskohtaisia hintoja, volyymialennuksia ja nopeaa tilausten käsittelyä.

 

Tukkukaupan tarpeisiin kehitetyt toiminnot

AI Commercen tukkuverkkokauppaan suunnitellut toiminnot vastasivat täydellisesti Finndetectorin tarpeisiin:

 1. Asiakaskohtainen hinnoittelu: Finndetector pystyy asettamaan erilaisia hintoja eri asiakasryhmille. Tämä on mahdollistanut suurten tilaajien alennukset ja yrityskohtaiset hinnoittelut, mikä on parantanut asiakastyytyväisyyttä.
 2. Tarjouspyyntötoiminto: Mahdollisuus pyytää helposti tarjouksia isommista tilauksista on tehostanut myyntiprosessia ja helpottanut suurten tilausten hallintaa.
 3. Volyymialennukset: Automaattiset alennukset suuremmista tilausmääristä ovat kannustaneet asiakkaita tekemään isompia tilauksia, mikä on kasvattanut myyntiä.
 4. Tilauksen uusiminen: Asiakkaat voivat helposti toistaa aiemmat tilauksensa, mikä säästää aikaa ja vähentää tilausten käsittelyyn liittyviä virheitä.
 5. Tarkat varastotiedot: Reaaliaikaiset varastosaldot ja toimitusaika-arviot ovat parantaneet varastonhallintaa ja asiakaspalvelua.
 6. Monikäyttäjätilit: Useampi henkilö samasta yrityksestä voi käyttää samaa asiakastiliä eri käyttöoikeuksilla, mikä on parantanut yritysasiakkaiden tilausprosessia.
 7. Tilauksen seuranta ja logistiikka: Mahdollisuus seurata tilauksia ja saada reaaliaikaisia päivityksiä toimituksista on parantanut toimitusvarmuutta ja asiakastyytyväisyyttä.
 8. Asiakaskohtaiset tarjoukset: Räätälöidyt tarjoukset ja kampanjat tietyille asiakkaille ovat lisänneet asiakasuskollisuutta ja myyntiä.
 9. Ostaminen suoraan listanäkymästä: Mahdollisuus ostaa tuotteita suoraan tuotelistasta ilman tuotesivun vaihtoa on nopeuttanut ostotapahtumia ja parantanut käyttökokemusta.
 10. Kaupanpäälliset ostoskorissa: Automatisoidut lahjat tai alennukset ostorajojen ylittyessä ovat lisänneet ostokokemuksen arvoa ja kannustaneet suurempiin tilauksiin.
 11. Up sale -toiminnot: Täydentävät tuotteet, tuotepaketit ja “tilaa samalla” -toiminnot ovat kasvattaneet keskiostosta ja parantaneet myyntiä.
 12. Monivarastotuki: Mahdollisuus hallita useita varastoja ja niiden varastosaldoja on tehostanut logistiikkaa ja varastonhallintaa.
 13. Raportointi ja analytiikka: Syvälliset raportit myynnistä, asiakaskäyttäytymisestä ja varastotilanteesta auttavat tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä.
 14. Monikanavainen myynti: Myynti useissa kanavissa, kuten verkkosivustolla, mobiilisovelluksessa ja markkinapaikoilla, tuo lisää näkyvyyttä ja asiakkaita.
 15. Integraatiot ja API:t Helppo integrointi ERP-järjestelmiin, kirjanpito-ohjelmistoihin ja muihin liiketoiminnan kriittisiin järjestelmiin.


AI Commercen pitkälle automatisoitujen ratkaisujen ansiosta Finndetector on pystynyt tarjoamaan asiakkailleen entistä paremman ja tehokkaamman ostokokemuksen. Räätälöidyt hinnoittelut, sujuva tilausten käsittely ja monipuoliset maksutavat ovat lisänneet asiakastyytyväisyyttä ja myyntiä. Lisäksi automatisoidut prosessit ovat vähentäneet manuaalisen työn määrää ja virheitä, mikä on parantanut tehokkuutta.

Finndetectorin menestystarina on erinomainen esimerkki siitä, miten AI Commercen tukkuverkkokaupparatkaisut voivat tuoda merkittäviä etuja tukkukauppiaille ja heidän asiakkailleen.

Siirry kauppaan tästä!

Lue seuraavaksi miten Rastec Sisälogistiikka tehosti offline myyntiä verkkokaupan avulla! Kurkkaa tarina tästä!

Lue seuraavaksi

Täysin kustomoitava kassasivu verkkokaupassa