Asiakaskokemus

Personoitu PDF-lasku, tilausvahvistus ja kuittikonekopiot

Personoitu PDF-lasku, tilausvahvistus ja kuittikonekopiot

AI Commerce on ottanut käyttöön uusia ominaisuuksia, joiden avulla tilauksille voidaan nyt tulostaa kuittikoneeseen soveltuva 70mm leveä kuitti sekä personoitu PDF-muotoinen lasku/tilausvahvistus. Nämä parannukset tekevät tilausten käsittelystä entistä sujuvampaa ja ammattimaisempaa.

 

Kuittikoneeseen soveltuva kuitti

Tilauksille voidaan nyt tulostaa kuittikoneeseen soveltuva 70mm leveä kuitti. Tämä ominaisuus helpottaa erityisesti kivijalkamyymälöitä ja muita yrityksiä, jotka käyttävät kuittikoneita päivittäisessä toiminnassaan. Kuitti tulostuu nopeasti ja selkeästi, jolloin asiakkaan asiointi nopeutuu ja tehostuu.

 

Personoitu PDF-lasku tai tilausvahvistus

Asiakkaalle lähetetään automaattisesti personoitu PDF-muotoinen lasku tai tilausvahvistus tilauksen yhteydessä. Tämä dokumentti toimii sekä asiakkaan että yrityksen tärkeänä tositeena, ja se voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi brändiä ja tarpeita. PDF-tilausvahvistus voidaan myös uudelleenlähettää hallintapaneelista, jos siihen tehdään muokkauksia ja halutaan lähettää päivitetty versio asiakkaalle.

 

Helppo uudelleenlähetys hallintapaneelista

PDF-tilausvahvistuksen uudelleenlähetys on nyt mahdollista suoraan hallintapaneelista. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen tilanteissa, joissa alkuperäistä tilausvahvistusta tarvitsee muokata, ja asiakkaalle halutaan lähettää päivitetty versio. Uudelleenlähetys sujuu nopeasti ja vaivattomasti, mikä parantaa asiakaskokemusta ja säästää aikaa.

 

Yhteenveto

AI Commercen uudet ominaisuudet tekevät tilausten käsittelystä entistä tehokkaampaa ja joustavampaa. Kuittikoneeseen soveltuvat kuitit ja personoidut PDF-laskut tai tilausvahvistukset parantavat asiakaspalvelua ja tehostavat yrityksen toimintaa. Hyödynnä nämä uudet ominaisuudet ja vie verkkokauppasi seuraavalle tasolle.

Lue seuraavaksi

Myyjän tarjoustyökalu - Monipuolisten myyjätoimintojen lisäominaisuus
Linkkaa tuotteita blogiartikkeleihin