UI/UX

Parempi käytettävyys ja helpompi navigointi mobiiliappin omaisella navigaatiolla

Parempi käytettävyys ja helpompi navigointi mobiiliappin omaisella navigaatiolla

Mobiilissa alas sijoitettu navigaatio parantaa käyttöliittymän käytettävyyttä tarjoamalla helpomman pääsyn tärkeille osioille, kuten tuotekategorioihin, ostoskoriin ja hakutoimintoon. Käyttäjät voivat helposti navigoida eri osioiden välillä ilman tarvetta vierittää sivua ylös ja alas.

Paremmin saavutettava yhdellä kädellä käytettäessä

Alas sijoitettu navigaatio sopii erinomaisesti yhdellä kädellä käytettävään mobiilikäyttöön, koska käyttäjän ei tarvitse irroittaa kättään navigoidakseen sivustolla. 

Tutun käyttökokemuksen tarjoaminen mobiilisovellusten käyttäjille

Kun verkkokaupan mobiiliversio muistuttaa mobiilisovellusten käyttöliittymiä, se tarjoaa tutun ja mukavan käyttökokemuksen niille, jotka ovat tottuneet mobiilisovelluksiin.

Tehokkaampi sivuston käyttö mobiililaitteilla

Alas sijoitettu navigaatio auttaa hyödyntämään tehokkaammin pienempiä mobiililaitteiden näyttöjä vapauttamalla näytöstä enemmän tilaa tärkeille kuville ja teksteille.

Yhteenvetona, alas sijoitettu navigaatio verkkokaupan mobiiliversiossa tarjoaa käyttäjille helpomman ja tehokkaamman tavan navigoida sivustolla, samalla tarjoten tutun käyttökokemuksen mobiilisovelluksista. Parempi käyttäjäkokemus taas johtaa parempaan sitoutumiseen ja ostokäyttäytymiseen verkkokaupassa.

Lue seuraavaksi

Enterprise GDPR-yhteensopivuus
Headless käyttöliittymän suunnittelu Figmalla