B2B

Lisää tarjouspyyntöön -toiminto tuotekortilla

Lisää tarjouspyyntöön -toiminto tuotekortilla

Uusi “Lisää tarjouspyyntöön” -toiminto tuotekortilla on nyt saatavilla “Lisää ostoskoriin” -napin alapuolella. Tämä toiminto on suunniteltu erityisesti tukkukauppiaille ja B2B-kauppiaille, tarjoten uuden tavan hallita ja käsitellä suuria tilauksia tehokkaammin.

Toiminnon keskeiset edut:

1. Helppo tarjouspyyntöjen hallinta: Asiakkaat voivat lisätä useita tuotteita tarjouspyyntöön suoraan tuotekortilta, mikä helpottaa suurten ja monipuolisten tilausten tekemistä.

2. Nopea viestintä myyjien kanssa: Asiakkaan lähettäessä tarjouspyynnön, myyjät voivat vastata siihen verkkokaupan kautta, tarjoten asiakaskohtaisia hintoja ja ehdotuksia.

3. Mukautetut hinnat: Myyjät voivat muokata tarjouksia asiakkaiden tarpeiden mukaan, varmistaen parhaan mahdollisen hinnan ja ehdot yksilöllisille tilauksille.

4. Vaivaton tilausten viimeistely: Asiakkaat voivat viimeistellä tilauksensa suoraan verkkokaupan kassalla sen jälkeen, kun he ovat saaneet ja hyväksyneet tarjouksen.

Näin toiminto toimii:

1. Asiakas valitsee haluamansa tuotteet ja lisää ne tarjouspyyntöön käyttäen “Lisää tarjouspyyntöön” -nappia.

2. Asiakas lähettää tarjouspyynnön myyjälle verkkokaupan asiakastilin kautta.

3. Myyjä vastaanottaa tarjouspyynnön ja voi muokata sitä, lisäten asiakaskohtaiset hinnat ja ehdot.

4. Myyjä lähettää muokatun tarjouksen takaisin asiakkaalle.

5. Asiakas tarkistaa tarjouksen ja voi hyväksyä sen, minkä jälkeen tilaus voidaan viimeistellä verkkokaupan kassalla.

Uusi “Lisää tarjouspyyntöön” -toiminto helpottaa suurten tilausten hallintaa ja parantaa asiakaskokemusta tarjoamalla mahdollisuuden räätälöityihin tarjouksiin ja hinnoitteluun. Kuva https://finndetector.com verkkokaupasta. 

Lue seuraavaksi

Lisää suosikkeihin -toiminto parantaa ostokokemusta
Täysin kustomoitava kassasivu verkkokaupassa