Asiakaskokemus

Linkkaa tuotteita blogiartikkeleihin shortcodella

Linkkaa tuotteita blogiartikkeleihin shortcodella

Shortcoden toiminnallisuus mahdollistaa tuotteiden vaivattoman upottamisen blogiartikkeleihin, tehostaen näin SEO artikkeleiden kaupallisia mahdollisuuksia. Tämä ei vain paranna tuotteiden näkyvyyttä, vaan myös helpottaa asiakkaiden ostopäätöksiä.

Mikä on Shortcode Toiminnallisuus?

Shortcode on nyt osa AI Commercea tarjoten käyttäjille mahdollisuuden lisätä tuotteita helposti ja vaivattomasti blogiartikkeleihin. Riippumatta siitä, haluatko esitellä uusia tuotteita, tarjota erikoistarjouksia tai jakaa asiakkaiden suosikkituotteita, shortcode tekee siitä yksinkertaista.

Esimerkki shorcoden käytöstä verkkokaupassa

Kuvitellaan, että haluamme esitellä asiakkaille uuden tuotteen blogipostauksessa. Sen sijaan, että ohjaisimme heidät verkkokaupan toiselle välilehdelle erillisen linkin kautta, voimme nyt yksinkertaisesti lisätä tuotteen shortcode-koodilla suoraan artikkeliin. Tämä tekee asiakaskokemuksesta sujuvamman ja houkuttelevamman. 

Yhteenveto: Shortcoden toiminnallisuus AI Commercessa avaa uusia mahdollisuuksia tuotteiden esittelyyn ja markkinointiin. Se tekee yhteistyöstä blogisisältöjen ja verkkokaupan välillä saumattoman, mikä hyödyttää sekä asiakkaita että kauppiaita.

Lue seuraavaksi

GA4 Measurement Protocol API
AI Commerce Ikean kaltainen varastonhallinta