Markkinointi

Laajennetut konversiot – Uudet työkalut entistä tarkempaan mittaamiseen

Laajennetut konversiot – Uudet työkalut entistä tarkempaan mittaamiseen

Laajennetut verkkokonversiot Google-tagin tiivistysalgoritmin ja Advanced Matching Meta Pixelin avulla. Nämä ominaisuudet tarjoavat verkkokauppiaille entistä tarkempaa tietoa mainoskampanjoidensa suorituskyvystä, säilyttäen samalla asiakasdatan yksityisyyden.

Laajennettujen verkkokonversioiden käyttö Google-tagin avulla

Laajennetut verkkokonversiot ovat Google Adsin uusi ominaisuus, joka parantaa konversiomittaustesi tarkkuutta integroimalla tiivistettyä ensimmäisen osapuolen konversiodataa. Tämä ominaisuus käyttää turvallista yksisuuntaista SHA-256-tiivistysalgoritmia ensimmäisen osapuolen asiakasdatan, kuten sähköpostiosoitteiden tiivistämiseen. Tämän jälkeen tiivistetty data yhdistetään sisäänkirjautuneiden käyttäjien Google-tileihin, mikä mahdollistaa tarkemman konversion seurannan mainoskampanjoissasi.

Advanced matching Meta pixelin avulla

AI Commerce Advanced Matching Meta Pixeliä käyttäen voit parantaa merkittävästi konversion seurantaa ottamalla käyttöön lisädatan, kuten sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, konversioseurannassa. Tämä tarkoittaa, että voit luoda entistä tarkemmin kohdistettuja yleisöjä ja optimoida mainosnäyttöjäsi vastaamaan asiakkaiden käyttäytymistä ja mieltymyksiä.

Laajennettujen verkkokonversioden hyödyt verkkokaupalle

 1. Tarkempi konversiomittaus: Saat käyttöösi tarkemman attribuution, joka seuraa, mitkä mainokset tai kampanjat johtavat lopullisiin konversioihin – myös silloin, kun asiakkaat vaihtavat laitetta tai viivästyttävät ostopäätöstään. Tämä auttaa attribuutioanalyysien ja ROI:n (sijoitetun pääoman tuoton) laskemisessa, varmistaen, että tiedät tarkalleen, mistä kanavista sijoituksesi tuottavat parhaiten.
 2. Yksityisyyden säilyminen: Vaikka keräät ja jaat enemmän konversiodataa, käytetty tiivistysmenetelmä suojaa asiakastietoja, varmistaen, etteivät ne päädy vääriin käsiin.
 3. Optimoidut mainoskampanjat: Kun ymmärrät paremmin, mistä konversiot tulevat, voit kohdentaa mainosbudjettisi tehokkaammin ja maksimoida mainoskampanjoidesi ROI:n (sijoitetun pääoman tuotto).
 4. Ristiinlaiteseuranta: Verkkokauppias voi hyödyntää ristiinlaiteseurantaa ymmärtääkseen, miten yksittäinen asiakas vuorovaikuttaa verkkokauppansa kanssa useilla eri laitteilla. Tämä antaa mahdollisuuden luoda yhtenäisempiä markkinointiviestejä ja parantaa konversioiden seurantaa yli laite- ja kanavarajojen.
 5. Parempi Kohdentaminen ja Personointi: Hyödynnä kerättyjä tietoja luodaksesi entistä kohdennetumpia ja personoituja mainoskampanjoita. Tämä lisää mainonnan tehokkuutta ja parantaa käyttäjäkokemusta, mikä puolestaan voi lisätä asiakasuskollisuutta ja myynnin kasvua.
 6. Kampanjoiden Optimointi: Hyödynnä A/B-testausta ja kampanjoiden tehokkuuden mittaamista reaaliaikaisesti tarkempien tietojen avulla. Tämä mahdollistaa nopeammat ja tietopohjaisemmat päätökset kampanjoiden säätöihin, mikä voi merkitä suurempia säästöjä ja korkeampia tuottoja mainosinvestoinneissasi.

  Tämä tehokas yhdistelmä laajennetuista verkkokonversioista ja Advanced Matchingista Meta Pixelin kanssa tarjoaa verkkokaupalle ennennäkemättömän tarkkuuden verkkomainontasi tulosten seurannassa ja optimoinnissa. Käyttöönotto on helppoa, ja asiantuntijatiimimme on valmis auttamaan sinua jokaisessa askeleessa. 

  Lue seuraavaksi

  Käyttöliittymän drag & drop kustomointi Builder.io:n avulla - Headless CMS