B2B

Laaja käyttäjätunnusten hallinta - Paranna verkkokauppasi operatiivista tehokkuutta

Laaja käyttäjätunnusten hallinta - Paranna verkkokauppasi operatiivista tehokkuutta

Tehosta verkkokauppasi hallintaa ja turvallisuutta AI Commerce -alustan tarjoaman laajan käyttäjätunnusten hallinnan avulla. Tämän toiminnon avulla voit luoda jokaiselle käyttäjälle henkilökohtaiset tunnukset, jotka mahdollistavat toimintojen seuraamisen ja tarkkailun reaaliajassa.

Käyttöoikeuksien hallinta

AI Commerce -alustan avulla voit määritellä käyttäjätunnuksille erilaisia käyttöoikeustasoja. Tämä parantaa merkittävästi verkkokauppasi turvallisuutta, sillä voit estää epätoivotut toiminnot ja rajoittaa pääsyä kriittisiin toimintoihin vain niille henkilöille, joilla on siihen tarvittavat oikeudet. Voit luoda esimerkiksi seuraavanlaisia käyttöoikeustasoja:

Peruskäyttäjä: Rajoitetut oikeudet, pääsy vain ostotoimintoihin ja omiin käyttäjätietoihin.

Asiakaspalvelu: Laajemmat oikeudet, pääsy asiakastietoihin ja tilausten hallintaan.

Ylläpitäjä: Täydet oikeudet kaikkiin toimintoihin, mukaan lukien käyttäjien hallinta ja verkkokaupan asetusten muokkaus.

Henkilökohtaiset tunnukset

Henkilökohtaisten tunnusten luominen kaikille käyttäjille tarjoaa monia etuja:

Toimintojen seuranta: Voit seurata ja analysoida yksittäisten käyttäjien toimintoja, mikä auttaa parantamaan palvelua ja tunnistamaan mahdolliset ongelmat nopeasti.

Räätälöity käyttökokemus: Jokainen käyttäjä saa personoidun kokemuksen, joka vastaa heidän tarpeitaan ja oikeuksiaan. Tämä parantaa käyttökokemusta ja sitouttaa asiakkaita tehokkaammin.

Parempi tietoturva: Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet vähentävät riskiä, että luvattomat henkilöt pääsevät käsiksi luottamuksellisiin tietoihin tai kriittisiin toimintoihin.

Laaja käyttäjätunnusten hallinta AI Commerce -alustalla tekee verkkokaupasta turvallisemman ja hallittavamman. Voit varmistaa, että oikeat ihmiset pääsevät oikeisiin tietoihin ja toimintoihin, mikä parantaa sekä asiakaskokemusta että verkkokaupan toiminnan tehokkuutta.

Ota kaikki irti AI Commerce -alustasta ja tuo verkkokauppasi hallinta ja turvallisuus uudelle tasolle käyttäjätunnusten hallinnan avulla!

Lue seuraavaksi

Yhteisselaus (co-browsing) - Paranna asiakaskokemusta reaaliaikaisella tuella
Myyjän tarjoustyökalu - Monipuolisten myyjätoimintojen lisäominaisuus