CMS

Käyttöliittymän drag & drop kustomointi Builder.io:n avulla - Headless CMS

Käyttöliittymän drag & drop kustomointi Builder.io:n avulla - Headless CMS

AI Commerce integroituu saumattomasti Builder.io:n kanssa tarjoten ennennäkemättömiä mahdollisuuksia verkkokaupan käyttöliittymän (frontend) kustomoinnille. Tämä yhteistyö mahdollistaa dynaamisen sisällönhallinnan, jossa käyttäjät voivat mukauttaa ja hallita käyttöliittymää ilman rajoituksia. Drag & drop -toiminnallisuuden ansiosta muutokset ovat intuitiivisia ja käyttöönotto vaivatonta, parantaen sekä käytettävyyttä että asiakaskokemusta.

Hyödynnä verkkokaupan jo räätälöityjä komponentteja

Builder.io:n mahdollistaa verkkokaupassa jo olevien kustom komponenttien hyödyntämisen page builderissa, joka mahdollistaa yhtenäisen brändi-ilmeen jokaisella sivulla. Tämä ei ainoastaan nopeuta kehitysprosessia vaan myös tehostaa resurssien käyttöä, mahdollistaen monipuolisemmat ja visuaalisesti houkuttelevammat käyttöliittymät.

Uusien sivujen luominen onnistuu ilman koodaustaitoja

AI Commerce ja Builder.io tukevat verkkokaupan jatkuvaa kehitystä mahdollistamalla uusien sivujen luomisen tai nykisten sivujen muokkauksen ilman koodaustaitoa. Tämä ominaisuus avaa ovet sisällöntuottajille ja markkinoijille, jotka voivat päivittää ja laajentaa sivuston sisältöä itsenäisesti, vahvistaen brändin näkyvyyttä ja sitouttaen asiakkaita tehokkaammin.

 

 Video builder.io sivustolta

Designin tuominen suoraan Figmasta

Figma integraation ansiosta voit tuoda design suunnitelmat suoraan Builder.io:n kautta AI Commerce verkkokauppa-alustalle. Tämä säästää aikaa ja varmistaa, että visuaalinen ilme pysyy yhtenäisenä kaikissa digitaalisen kaupankäynnin kanavissa.

Laajennettavuus AI Commerce Open API:n avulla

AI Commerce Open API tarjoaa laajat mahdollisuudet integroida erilaisia CMS-järjestelmiä osaksi verkkokaupan ekosysteemiä. Tämä avaa ovet joustavammalle sisällönhallinnalle ja kustomoinnille, salliessa yritysten valita parhaiten soveltuvat teknologiat ja palvelut omiin tarpeisiinsa.

Lue seuraavaksi

Räätälöidyt B2B-hinnoittelumallit – Lisää joustavuutta ja tehokkuutta yritysmyyntiin
Laajennetut konversiot – Uudet työkalut entistä tarkempaan mittaamiseen