Asiakaskokemus

Click and Collect - Näytä myymälöiden saatavuudet verkkokaupassasi

Click and Collect - Näytä myymälöiden saatavuudet verkkokaupassasi

AI Commerce -verkkokaupan Click & Collect toiminnallisuudella asiakkaat voivat katsoa eri myymälöiden saatavuudet haluamilleen tuotteille ja varata tuotteita noudettavaksi suoraan myymälästä. Tämän innovatiivisen ratkaisun ansiosta verkkokaupan asiakkaat voivat nyt helposti tarkastella eri myymälöiden saatavuuksia reaaliajassa ja valita noutopisteen oman mieltymyksensä mukaan. Toiminnallisuus edustaa merkittävää askelta kohti entistä saumattomampaa ja käyttäjäystävällisempää ostokokemusta, vastaten samalla nykyaikaisten kuluttajien monikanavaisiin odotuksiin verkko-ostosten yhteydessä.

 

Miksi Click & Collect ominaisuus on tärkeä?

1. Vahvista asiakaskokemusta: Asiakkaat arvostavat kykyä nähdä tuotteiden saatavuus eri myymälöissä reaaliajassa, mikä mahdollistaa heille suunnitellun ja tietoisen päätöksenteon ostosprosessissa kanavasta riippumatta.

2. Lisää myyntiä ja vähennä ylijäämävarastoa: Mahdollistamalla tuotteiden varauksen ja noudon eri myymälöistä, AI Commerce auttaa vähittäismyyjiä tasapainottamaan varastotasot ja vähentämään ylijäämävarastoa, mikä puolestaan voi lisätä myyntiä ja parantaa kannattavuutta.

3. Käyttäjäystävällinen varausprosessi: Helppokäyttöinen tilausprosessi, joka toimii saumattomasti kaikilla päätelaitteilla ja selaimilla, varmistaa, että asiakkaat voivat suorittaa varauksensa ongelmitta, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä ja uskollisuutta.

4. Vähennä asiakaspalvelun kuormaa: Click & Collect -ominaisuuden ansiosta asiakkaat voivat nähdä reaaliajassa paitsi tuotteiden saatavuuden eri myymälöissä, myös tuotteiden eri attribuuttien, kuten koon, värin tai muun spesifin ominaisuuden varastosaldot. Tämä syvällinen läpinäkyvyys vähentää tarvetta asiakaspalvelun interventioille kysymyksissä, jotka koskevat tuotteiden varastotilannetta, ja mahdollistaa asiakkaille itsenäiset ja tietoon perustuvat ostopäätökset. Seurauksena asiakaspalvelun kuormitus vähenee huomattavasti, ja tiimi voi keskittyä paremmin muihin asiakaspalvelun aspekteihin, samalla kun asiakaskokemus verkkokaupassasi paranee.

 

Click & Collect toiminnon kehitystyö

AI Commerce -tiimi on keskittynyt kehittämään Click & Collect -ominaisuutta vastaamaan sekä kuluttajien että vähittäismyyjien tarpeita. Lähtökohtana oli tarjota ratkaisu, joka tuo verkkokaupan ja fyysisen myymälän välille syvemmän yhteyden, mahdollistaen tuotteiden varauksen ja noudon sujuvasti ja tehokkaasti. Ominaisuus suunniteltiin alusta alkaen olemaan helposti käytettävissä kaikilla laitteilla, tarjoten erinomaisen käyttäjäkokemuksen riippumatta siitä, millä laitteella asiakas päättää tehdä varauksensa.

Testaa Click & Collect toiminnalisuutta täältä.

Lue seuraavaksi

30-päivän alin hinta verkkokaupassa - Omnibus-direktiivi
Luo rajattomasti kustomoitavia lomakkeita verkkokauppaan